Festival

El Maldaltura (Festival de música de Llessui) és un projecte dirigit i coordinat per l’Associació Cultural Maldaltura (sorgida de l’associació L’Eix Del Mal). Amb aquest festival, volem acostar a Llessui i al Pallars Sobirà, una proposta musical de qualitat i al mateix temps oferir una experiència singular a tot el públic que decideix acompanyar-nos el cap de setmana del Maldaltura.

Aquest 2018, tindrà lloc la que serà la 5ª edició i on comptarem amb les actuacions de: Alberto Montero, El petit de Cal Eril, Ferran Palau, Gúdar, Kiwis, Los Ganglios, Manu Ferrón, Side Chick, Yawners, Pin & Pon dj’s i Ultra-Local Records dj’s.

Estrella Damm, un any més, torna a apostar pel nostre petit festival. La Diputació de Lleida, a través del Institut d’Estudis Ilerdencs, ens ha concedit fins ara, una subvenció i l’Ajuntament de Sort col·labora cedint-nos l’escenari, el grup electrógen i el lavabo mòbil. Moltes gràcies a tots ells per ajudar a fer realitat el Festival Maldaltura.

 

La primera edició del Maldaltura va tenir lloc el 19 de juliol de 2014 a Llessui, (situat a més de 1.400 metres d’altitud) i va comptar amb un cartell format per:

DOFÍ MALALT, NELEONARD, THE SAURS, LES SUEQUES, VÀLIUS, MACHO i els PIN & PON DJ’S.