L’Eix del Mal

8L’Eix del Mal és una associació discòfila – d’amants dels discos – que organitza diferents activitats i propostes centrades en el context de la música independent local i nacional.

Les Audicions_ Trobades regulars i nòmades on convidem a gent vinculada professional i passionalment a la música (músics, segells discogràfics, crítics, programadors, oients obsessius…) per escollir un disc i a escoltar-lo de manera grupal. Escoltes col·lectives i compartides per on han passat músics com Gerard Segura i Pol Serrahina dels  vàlius, la Clara Viñals (Renaldo & Clara), Dimas Rodríguez (La Banda Municipal del Polo Norte), Ramon Faura (Macho, Le Petit Ramon), Dani Granados (Producciones Doradas), Fernando Alfaro (Chucho) o Xesc Cabot (Fred i Son), programadors musicals com el Sergio Silva (Emergència Festival) o l’Eneida Fever (Vida, feveronline.net), perodistes i crítics com la Júlia Bertran (Ànima33), el Jordi
Oliveras
(Indigestió/Nativa) o el Lluís Huedo (Gent Normal), entre molts d’altres. A la vegada, les audicions han ocupat espais tan diversos com botigues de discos com Ultra-Local RecordsBCore o Grans Records (Lleida),  el local d’assaig de La Banda Municipal del Polo Norte, l’associació cultural Hi Jauh Usb?, l’auditori de l’Arts Santa Mònica o botigues de moda o disseny com Madam Pum Pum o DuDuá.

PROPERA AUDICIÓ: Diumenge 1 de febrer // Elsa de Alfonso i Martí Sales a Duduá.
+ info

1

Les Entrevistes_ Un espai sonor on parlar amb alguns dels i les protagonistes del panorama de la música independent a nivell local i nacional (Como Vivir en el Campo, Black Islands, Ran Ran Ran, Los Lagos de Hinault, Neleonard, Ricardo Vicente, Les Sueques, Jilguero, Las Ruinas, Islandia nunca quema…)

El festival Maldaltura_ Un festival de música independent a Llessui, un dels pobles de muntanya més alts del Pirineu. Un esdeveniment musical que en la primera edició (2014) va ocupar el Tros de Sant Jaume, un prat amb vistes al poble i a les munyanyes que l’envolten, i que va comptar amb les actuacions de Dofí Malalt, Neleonard, The Saurs, Les Sueques, vàlius, Macho i una sessió de tancament amb Pin i Pon Dj’s.

En aquest web us informarem de tot allò vinculat amb el festival. Llessui i les seves possibilitats d’oci, els allotjaments per a facilitar-vos l’estada, l’històric amb l’edició 2014 i tot allò que anem avançant sobre el MALDALTURA 2015 que tindrà lloc a finals de juliol de 2015.

* L’Eix del Mal és un projecte ditigit per Rubén Jiménez i Raúl Hinojosa

1——–

1 2 3 4

205

19

14

18 6 7

17 8

 

Els pósters de les Audicions de L’Eix del Mal: 

8

7

6

3

1

4211