Grups Maldaltura 2014

2El Maldaltura, Festival de música independent de Llessui 2014 va organitzar-se al Tros de Sant Jaume, a les afores de Llessui el dissabte 19 de juliol, des de les sis de la tarda fins a la matinada. El póster amb l’isard és un dibuix i un disseny de Lídia Azuara, col·laboradora regular del festival i encarregada de la part gràfica.
El cartell va estar format per: DOFÍ MALALT, NELEONARD, THE SAURS, LES SUEQUES, VÀLIUS, MACHO i els PIN & PON DJ’S.

 

Breu crònica del Maldaltura 2014:
Amb la seva guitarra, la seva armònica i amb el seu to de veu proper al crit, Dofí Malalt va obrir el Maldaltura 2014 amb una bona dosi de folk brut, singular i destartalat. A continuació, Neleonard van oferir un magnífic concert de pop brillant i lluminòs. Un moment molt especial sota el sol de tarda (llavors encara no sabíem que la tormenta s’acostava). The Saurs i Les Sueques van exhibir després el tipus de so contundent i enèrgic que marcaria el punt mig del Maldaltura. Rock accelerat e influenciat tant pel punk com pel “garage” que va omplir d’eufòria tot el poble de Llessui. I llavors, en mig de l’actuació de Les Sueques va arribar la pluja i el vent. Moments d’incertesa i fred que van passar ràpid per a que puguessin rependre el concert i passar a la força telúrica i la contundència sonora dels vàlius. La pluja va tornar abans de que els Macho oferissin un gran tancament per a la primera edició del festival. Rock & Roll y Rhythm and Blues frenètic i clàssic que va aconseguir que el públic no parés de moure’s. Com a final de festa, els Pin&Pon Dj’s van posar la rúbrica al Maldaltura 2014 amb una fantàstica sessió de pop nostàlgic i actual (des de Battiato o Family a Joe Crepúsculo o els mateixos Neleonard). I així, ballant en el Tros de Sant Jaume, es va arribar a altes hores de la matinada.

Gràcies a tots els grups, col·laboradors i persones que vau decidir passar aquest dissabte d’eufòria amb nosaltres.

1

2

5

21

4

3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15

 

—————————————————————

Amb el suport de:

1

23