MALDALTURA_Festival de música independent de Llessui

1El Maldaltura (Festival de música independent de Llessui) és un projecte dirigit i coordinat per L’Eix del Mal, una associació discòfila amb tres línies d’actuació dedicades a la música independent. Per una banda, les audicions col·lectives de discos amb una periodicitat mensual; per l’altre, les entrevistes sonores amb músics, grups i agents musicals de l’escena musical local i nacional; i per últim el festival Maldaltura, un esdeveniment centrat en la música independent i celebrat anualment a la localitat pirinenca de Llessui. Pots seguir les nostre propostes des del tumblr de L’Eix del Mal, i des d’aquest web t’informarem de tot allò relacionat amb el Maldaltura. La primera edició del Maldaltura va tenir lloc el 19 de juliol de 2014 a Llessui, un emblemàtic poble dels Pirineus (situat a més de 1.400 metres d’altitud) i va comptar amb un cartell format per:

DOFÍ MALALT, NELEONARD, THE SAURS, LES SUEQUES, VÀLIUS, MACHO i els PIN & PON DJ’S.

Per aquest 2015, el Maldaltura continuarà sent gratuït i ens planteja un nou repte: un festival de dos dies. En breu, us informarem de dates i dels primers grups confirmats. 

IMG_2032

IMG_2081

IMG_2164

IMG_2201

la foto 3

IMG_8697

IMG_5936

cropped-162.jpg

4

6

2

2

1

3

IMG_5955