Els tres primers grups del MALDALTURA 2015

ROMBO / NELEONARD / COMO VIVIR EN EL CAMPO

Ahir vam celebrar l’Audició #11 de L’Eix del Mal al videoclub Deuvedés amb la Marta Salicrú (Time Out) i el Dani Vega (guitarrista de Mishima i propietari del videoclub). Una audició fantàstica on vam aprofitar per informar dels tres primers grups confirmats del Maldaltura 2015: el pop lo-fi de Rombo (The Indian Runners), les melodies perfectes de Neleonard (Elefant Records) – sí, són els nostres Shellac – i la intensitat en directe de Como Vivir en el Campo (Elgenioequivocado).

maldaltura2maldaltura 3

maldaltura 4

Com sabeu, aquest any el Maldaltura creix per oferir un festival de dos dies: divendres 17 i dissabte 18 de juliol. L’Audició #11 va comptar amb l’escolta compartida de dos grans discos. Gràcies Marta i Dani per les vostres seleccions.

Vainica Doble – Heliotropo (Ariola, 1973), a càrrec de Marta Salicrú

Terry Callier – What color is love (Cadet Records, 1972), a càrrec de Dani Vega

maldaltura 1

120

Amb el suport de:

logo-moritz