NOVES CONFIRMACIONS MALDALTURA 2015

horizontal

GERMÀ AIRE / SALVAJE MONTOYA / FERNANDO ALFARO 

Contents d’anunciar-vos ja tres nous grups per el Maldaltura 2015. El trio inicial format per Rombo (Indian Runners), Neleonard (Elefant Records) i Cómo vivir en el campo (Elgenioequivocado) creix ara amb la incorporació de tres noves bandes que aporten al festival dos elements fonamentals: experimentació sonora i classicisme pop.

Per una banda, el folk-pop psicodèlic de Germà Aire (famèlic) i el rock & roll  irònic i excèntric de Salvaje Montoya (Bcore Disc). Per l’altre, un dels grans referents i pioners de l’escena musical independent a l’estat espanyol: Fernando Alfaro (I*M Records)

El pròxim diumenge 17 de maig, en l’Audició #12 de L’Eix del Mal que celebrarem a la Llibreria Calders, us informarem del cartell definitiu del Maldaltura 2015.

Ja queda menys!!