Cartell definitiu MALDALTURA 2015

poster maldaltura

Molt contents de compartir amb vosaltres el programa complet del MALDALTURA 2015 que tindrà lloc a Llessui el divendres 17 i el dissabte 18 de juliol.

CALA VENTO / CÓMO VIVIR EN EL CAMPO / FERNANDO ALFARO / GERMÀ AIRE / NELEONARD /
ROLLER DISCO COMBO / ROMBO / SALVAJE MONTOYA / PIN&PON DJ’S

Volem agraïr especialment a tots els grups participants, així com a tots aquells patrocinadors, col·laboradors i entitats que formeu part d’aquesta segona edició del festival: el patrocini d’Estrella Damm, amb el qual el MALDALTURA creix i es consolida com un petit festival de referència en el territori català, la complicitat de l’Ajuntament de Sort, el suport de la Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs, i les col·laboracions d’empreses locals com la Pensió Andreva i el Restaurant Pigal (tots dos de Llessui) o el Roch Hotel d’Altron.

El dibuix i el disseny del cartell és de Lidia Azuara.

Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!!

I ja sabeu, entrada gratuïta. Us hi esperem a les muntanyes!!

6